Mina hårsmycken

Tänkte jag skulle lägga ut några bilder på mina hårsmycken =)

Ni vet väl att det går att beställa dom lite hur ni själva vill ha dom =)
Färg och smak =)
Bara att säga till =)






Gör ju Hattar med =))







Hoppas ni gillar dom =)
Skriv om ni vill ha dom =) haha

Kolla gärna på hemsidan!
www.sarahmaria.se

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Så fina!! Jag kommer att beställa ett diadem, som jag vill ha. Vi kommer att gifta oss i en kyrka utanför Göteborg. Gjorde ni er egna inbjudan? Det gjorde jag. Kolla gärna in min kategori Bröllop. Hur många gäster har ni bjudit?

2009-03-27 @ 18:55:53
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Anne

Shit vad fina dom är! Du är som den där evighets maskinen sombara pumpar ut massa nya idéer hela tiden. Ge mig lite av din kreativitet - tack!



Btw; har du varit inne i den-där-affären-som-jag-inte-kan-stava-till? Förstår om du inte hunnit. Nu när det vankas bröllop och allt :)



Ha det finast gumman.

Kramar

2009-03-27 @ 21:37:53
URL: http://trasdockan.devote.se
Postat av: Junitjej

Vi har bjudit 53 gäster, men jag vet redan nu att alla inte kan komma. Jag skulle tippa på att runt 45 st. kommer. Lagom stort bröllop tycker jag.

2009-03-28 @ 07:07:02
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Angelica Jansson

Gud va fina!! Jag skulle vilja ha ett sånt diadem med fjädrar, vad tar du för dom? Vi ska bo ihop på Smålandsträffen me va? ;P Kramis!



-Angi

2009-04-19 @ 20:10:02
URL: http://angelicajansson.blogg.se/
Postat av: Angelica Jansson

Det här är typ min stil, älskar fjädrar, och lite naturfärger såsom brunt, me like! Kramkram!



ACCHAIRACCESSORIES&sortProperties=&navCount=144&navAction=poppushpush&color=&pushId=WACCHAIRACCESSORIES&popId=WOMENSACCESSORIES&prepushId=" rel="nofollow">http://us.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?itemdescription=true&itemCount=60&startValue=1&selectedProductColor=&sortby=&id=16049835&parentid=WACCHAIRACCESSORIES&sortProperties=&navCount=144&navAction=poppushpush&color=&pushId=WACCHAIRACCESSORIES&popId=WOMENSACCESSORIES&prepushId=



ACCHAIRACCESSORIES&sortProperties=&navCount=144&navAction=poppushpush&color=&pushId=WACCHAIRACCESSORIES&popId=WOMENSACCESSORIES&prepushId=" rel="nofollow">http://us.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?itemdescription=true&itemCount=60&startValue=1&selectedProductColor=&sortby=&id=15182801&parentid=WACCHAIRACCESSORIES&sortProperties=&navCount=144&navAction=poppushpush&color=&pushId=WACCHAIRACCESSORIES&popId=WOMENSACCESSORIES&prepushId=



ACCHAIRACCESSORIES&sortProperties=&navCount=144&navAction=poppushpush&color=&pushId=WACCHAIRACCESSORIES&popId=WOMENSACCESSORIES&prepushId=" rel="nofollow">http://us.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?itemdescription=true&itemCount=60&startValue=1&selectedProductColor=&sortby=&id=15407034&parentid=WACCHAIRACCESSORIES&sortProperties=&navCount=144&navAction=poppushpush&color=&pushId=WACCHAIRACCESSORIES&popId=WOMENSACCESSORIES&prepushId=



-Angi

2009-04-20 @ 16:30:56
URL: http://angelicajansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0